Wat patiënten zeggen

Marleen uit Lokeren : Via deze weg wil ik u mijn oprechte dankbaarheid aanbieden voor de goede zorgen en dito prachtige behandelresultaat.

Rudy uit Roeselare : Hartelijk dank voor uw behandeling . Normaal moest ik geopereerd worden van een rughernia. Nu heb ik niets meer van pijn. Voordien kon ik niet slapen van zeurende pijn in het rechter been.

Lisa uit Dendermonde : Incredible ! Geen hoofdpijn meer. Na méér dan 10 jaar. Ik versta niet hoe je het doet. Dit gaat mijn verstand te boven. Dank je wel ! Lisa

Werner uit Sint-Niklaas : Dikke merci ! Eindelijk ben ik verlost van mijn pijn in de rug. ‘Overal’ ben ik geweest. Tot ik van u gehoord heb via via. Ik kan weer doen wat ik graag doe. En het doet geen pijn meer.

Chris uit Oostkamp : Voor artrose in de hals en pijnlijke schouders ben ik altijd met succes behandeld door Jo Vandemeulebroucke. Doeltreffende behandeling in elk geval. Ik voel me zeer dankbaar om op deze manier telkens geholpen te worden en weer mobiel te zijn. Een echte reddingsboei.

Willy uit Otegem : Geholpen van verschrikkelijke hoofdpijn ! Hoe dat je het doet weet ik niet. Maar het helpt.

Liliane uit Oudenaarde : Uw behandeling is meer dan alleen helend voor het lichaam. Ik heb geen last meer van ischias. Ik voel me meer ontspannen, rustiger. Hartelijk bedankt voor uw interessante inzichten die ik van u mocht ontvangen. Een ware openbaring. Nu ga ik uw boek lezen.

John uit Roeselare : Ik stond voor een hernia-operatie. Niveau L4-L5. Op aanraden van een vriend naar Mens en Paard gegaan. Na vier behandelingen was ik helemaal van mijn pijn verlost. Daar waar epidurale verdovingen mij niet geholpen hebben. Van harte dank !

Sabine uit Ronse : Helemaal genezen van een tenniselleboog. Ik speel weer tennis als van weleer !

‘Jo Vandemeulebroucke heeft gouden handen’

Renaat uit Destelbergen : Na meer dan 5 jaar pijn in rug en rechter been tot in mijn voet ben ik verlost van mijn pijn. Niets kon baten tot ik bij u terecht kwam. Ongelooflijk hoe zo een behandeling werkt. Ik kan het niet vatten maar dat is niet erg. Eindelijk verlost. De dokters spraken van opereren. Gelukkig heb ik naar u geluisterd !

Réné uit Bossuit : Ik wilde je nog eens bedanken voor wat je voor mijn vrouw kon doen. Ze heeft veel minder, bijna geen hoofdpijn meer. Voordien moest zij pijnstillers nemen. En dat al sinds meer dan tien jaar.

Tom uit Ieper : Ik ben dankbaar dat ik u heb leren kennen, meneer Vandemeulebroucke. Twintig jaar geleden werd reuma vastgesteld. Een buurman sprak me over u. De pijnen zijn heel veel verminderd !

Hilde uit Kortrijk : Verlost van een hernia ! Normaal zou ik geopereerd worden. Ik versta niet hoe je doet, maar het werkt ongelooflijk.

Roger uit Zelzate : Mijn paard draait weer even goed op het linker als op haar rechter been. Gisteren heb ik terug meegedaan in een dressuurwedstrijd.

Mia uit Kruishoutem : Normaal moest ik geopereerd worden. Dankzij uw behandeling is dit niet nodig. De pijn en tintelingen in mijn hand, een carpal tunnel, zijn helemaal weg. Ik wens u nog veel succes !