“jo Vandemeulebroucke heeft gouden handen”

Willy uit Otegem : Geholpen van verschrikkelijke hoofdpijn ! Hoe dat je het doet weet ik niet. Maar het helpt.

Liliane uit Oudenaarde : uw behandeling is meer dan alleen helend voor het lichaam. Ik heb geen last meer van mijn ischias. Ik voel me meer ontspannen, rustiger. Hartelijk bedankt voor uw interessante inzichten die ik van u ontving.  Een ware openbaring. Nu ga ik uw boek lezen.

John uit Roeselare : Ik stond voor een hernia-operatie. Niveau L4-L5. Op aanraden van een vriend naar Mens en Paard gegaan. Na vier behandelingen was ik helemaal van mijn pijn verlost. Daar waar epidurale verdovingen mij niet geholpen hebben. Van harte dank ! John D.

Sabine uit Ronse : Helemaal genezen van een tenniselleboog. Ik speel weer tennis als van weleer !

Renaat uit Destelbergen : Na meer dan 5 jaar pijn in rug en rechter been tot in mijn voet ben ik verlost van mijn pijn. Niets kon baten tot ik bij u terecht kwam. Ongelooflijk hoe zo een behandeling werkt. Ik kan het niet vatten maar dat is niet erg. Eindelijk verlost. De dokters spraken van opereren. Gelukkig heb ik naar u geluisterd. Dank u wel ! Renaat D.V.

Réné uit Bossuit : ik wilde je nog eens bedanken voor wat je voor mijn vrouw kon doen. Ze heeft veel minder, bijna geen hoofdpijn meer. Voordien moest zij veel pijnstillers nemen. En dat al sinds meer dan tien jaar.

Tom uit Ieper : Ik ben dankbaar dat ik u heb leren kennen, meneer Vandemeulebroucke. Twintig jaar geleden werd reuma vastgesteld. Een buurman sprak me over u. De pijnen zijn heel veel verminderd !

Hilde uit Kortrijk : Verlost van een hernia ! Normaal zou ik geopereerd worden. ik versta niet hoe je het doet maar het werkt ongelooflijk.

Roger uit Zelzate : Mijn paard draait weer even goed op het linker als op haar rechter been. Gisteren heb ik terug meegedaan in een dressuurwedstrijd.

Mia uit Kruishoutem : Normaal moest ik geopereerd worden. Dankzij uw behandeling is dit niet nodig. De pijn en tintelingen in mijn hand, een carpal tunnel, zijn helemaal weg. Ik wens u nog veel succes ! Mia

….

Veel dank voor uw inzendingen ! Getuigenissen zijn steeds welkom. Laat deze pagina maar groeien  : jo.vandemeulebroucke@skynet.be